O SOLE MIO DRIEBERGEN-RIJSENBURG

O SOLE MIO DRIEBERGEN-RIJSENBURG Pizzeria & Grillroom

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 977 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij O Sole Mio Driebergen-Rijsenburg. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2022 om 11:43 De döner schotel is snel bezorgd en beviel mij zeer goed. Zeker voor herhaling vatbaar
10 mei 2022 om 20:03 Pizza’s waren weer heerlijk
27 apr 2022 om 21:22 Ruim 2 uur wachten op je pizza en dan nog moeten bellen is echt veel te lang
26 apr 2022 om 20:45 Eten is hoog geprijsd. Daarvoor verwacht je wel wat. Wij hadden turkse pizza döner a bijna 9euro per stuk. Echter, hebben wij amper vlees gezien en niet geproefd in de pizza... Voor deze prijs had je toch wel een goed gevulde pizza verwacht
19 mrt 2022 om 0:18 Pizza shoarma, tagliatelle 4 soorten kaas en salade waren prima. De lasagna viel tegen; veel lagen deeg op elkaar waardoor het deels een droge massa was. De saus was waterig en het leek alsof het er los bovenop was geschonken, jammer.
4 mrt 2022 om 22:13 Heerlijke pasta, goed heet bij bezorging.
13 feb 2022 om 19:07 Friet niet goed gebakken, was slap. Shoarma niet veel smaak
10 feb 2022 om 19:36 Pizza’s waren koud
3 feb 2022 om 7:36 Wij hadden twee kapsalons besteld. Heerlijk!! Snel bezorgd. De lekkerste knoflooksaus ooit.